Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη κατόπιν αποστολής της παραγγελίας σας σε εμάς, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσής της, οποιαδήποτε στιγμή πριν εμείς σας αποστείλουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε, επικοινωνώντας μαζί μας μέσω mail ή τηλεφωνικώς, παρέχοντάς μας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα, στην αρχική τους κατάσταση και χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία, για οποιοδήποτε λόγο, εντός του χρονικού διαστήματος είκοσι (20) ημερών. Παρακαλούμε να ειδοποιήσετε αμέσως το ηλεκτρονικό κατάστημα Σαμαρίνα μέσω mail ή τηλεφωνικώς, σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή κάποιου προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση που επιθυμείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν θα επιβαρύνουν την πλευρά σας.

Η επιστροφή των προϊόντων τελείται υπό την προϋπόθεση ότι έχουν παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από εμάς, και εφόσον βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, τότε η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που έχετε καταβάλλει, εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, με τον τρόπο τον οποίο επιθυμείτε κατόπιν συνεννόησης.
Διαφορετικά μπορείτε να επισκεφθείτε το καταστήματά μας, όπου θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την διαδικασία της επιστροφής

Μπορείτε ακόμη, να ζητήσετε την αλλαγή των προϊόντων που αγοράσατε με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε εντός προθεσμίας 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων, υπό την ρητή προϋπόθεση ότι το προς αλλαγή προϊόν παραμένει στη αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση που το προς αλλαγή προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας από αυτό που θέλετε να παραγγείλετε, η εταιρεία θα σας επιστρέψει τη χρηματική διαφορά, με τον τρόπο που θα ζητήσετε εσείς, κατόπιν συνεννόησης.