Ταλιατέλες πιπεριάς Φλωρίνής με λουκάνικο και φέτα

Υλικά για 4-5 άτομα:

  • 1 Πακέτο Χυλοπίτες με πιπεριά Φλωρίνής ΣΑΜΑΡΙΝΑ
  • 2 Χωριάτικα Λουκάνικα
  • 1 πιπεριά Φλωρίνής
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 250 γρ. φέτα
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το λουκάνικο σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις πιπεριές με το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το λουκάνικο και το σοτάρουμε με τα λαχανικά για άλλα 2 λεπτά. Προσθέτουμε το ζωμό κοτόπουλου και το αφήνουμε να πάρει μια βράση για 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνουμε τις ταλιατέλες και τις αφήνουμε να βράσουν για 3 λεπτά.

Τέλος προσθέτουμε τη φέτα, λίγο αλάτι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Καλή σας όρεξη.