Υλικά:
- Μεσογειακές ταλιατέλες Εxtra Σαμαρίνα
- 2 παντζάρια βρασμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- λίγο ελαιόλαδο
- μια χούφτα κουκουνάρι καβουρδισμένο
- 150 γρ. παρμεζάνα
- φρεσκοτριμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε για 3 λεπτά τις μεσογειακές ταλιατέλες και σουρώνουμε.
Για την πέστο παντζαριού ρίχνουμε στο μούλτι όλα τα υλικά (εκτός από τις ταλιατέλες) και χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή! Πιο εύκολο δε γίνεται!!!
Καλή σας όρεξη!!!