Υλικα:
- Ταλιατέλες Pesto Rosso Η Σαμαρίνα
- μανιταρια
- μπροκολο
- σκόρδο
- λάδι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα
Εκτέλεση:
Σ ένα τηγάνι σοτάρω μανιτάρια μπρόκολο σκόρδο με λαδάκι και μια κουταλιά μουστάρδα. Ανακατεύω καλά και σβήνω με λευκό κρασάκι. Μόλις χάσουν τα υγρά τους ρίχνω την κρέμα γάλακτος και αφήνω να βράσει καλά με λίγο νερό.
Ρίχνω τις ταλιατέλες Pesto Rosso, που στη ζύμη τους είναι φτιαγμένες με φρέσκια ντομάτα σκόρδο και βασιλικό, και τις αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά ακριβώς. Ρίχνω αλάτι πιπέρι και μπόλικη πάπρικα για το σερβίρισμα!
Ποιος θα έλεγε όχι σε αυτή τη μακαρονάδα;
Καλή όρεξη!