Υλικά
- 250 γρ. Βίδες Μεσογειακές Σαμαρίνα
- 1 αγγουράκι
- 5-6 ντοματινια
- baby ρόκα
- Για τη σως
- 200 γρ. γιαούρτι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τις Μεσογειακές Βίδες (με σπανάκι, μανιτάρι, πιπεριά Φλωρίνης) για 3 λεπτά και ξεπλένουμε με κρύο νερό.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια, το αγγουράκι και ανακατεύουμε καλά.
Για τη δροσερή σως, σε ένα μπολάκι προσθέτουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τη σως στη σαλάτα μας.
Καλή σας όρεξη!